Operni pjevač Ronald Braus, jedan od natjecatelja megapopularnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato', u intervjuu za inMagazin priznao je kako ga fotorulet ne mazi.

Amir Kazić Leo opjevao je potresnu priču temeljenu na stvarnom događaju: ˝Mnogi će se prepoznati u njoj, ali uistinu ni približno ne znam kako će publika reagirati˝ kazao je Amir. O kome i čemu je riječ, saznajte u inMagazinu!

Operni pjevač Ronald Braus, jedan od natjecatelja megapopularnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato', u intervjuu za inMagazin priznao je kako ga fotorulet ne mazi. Ovog će vikenda naime, treći put za redom, stati u visoke potpetice. Kako njegova majaka i susjede reagiraju na njegove transformacije? Kakav je u kućanskim poslovima? Što planira nakon završetka showa te kako je biti operni pjevač u Hrvatskoj domosi inMagazin.

Iza pjesama i videospotova omiljenih pjevača često se kriju dani, tjedni i mjeseci mukotrpnog rada, bezbroj ideja i vjerojatno još više prepravaka. No znate li koliko je ljudi potrebno za završni proizvod? inMagazin predstavlja one koji djeluju iz sjene - tekstopisce, skladatelje, producente, menadžere i redatelje, zaslužne za velik broj hitova koje svakodnevno pjevušite. Malo zvjezdane prašine, ali ovoga puta one zakulisne, donosi Sanja Kuzmanović.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju