Ovotjedna rubrika 'Petkom s Petkom' donosi posjet Mineje i Giuliana Udruzi za sindrom Down Zagreb. Zvijezde prve sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato' razveselile su djecu pjesmom i plesom.

Ovotjedna rubrika 'Petkom s Petkom' donosi posjet Mineje i Giuliana Udruzi za sindrom Down Zagreb. Zvijezde prve sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato' razveselile su djecu pjesmom i plesom, a dirljive trenutke druženja zabilježile su kamere inMagazina.

U rubrici 'Jedan dan sa zvijezdama' ekipa inMagazina zavirit će u život Jurja Zigmana, modnog dizajnera u čije osebujne kreacije rado uskoče i brojne domaće zvijezde. Među njima je i Jelena Rozga koja je samo pred kamerama inMagazina isprobala njegove najnovije haljine i otkrila zašto na fotografijama ne podnosi napućene usne, takozvani ''duckface''. Zigman priprema i atraktivnu kostimografiju za kazališnu predstavu Madame Butterfly u splitskom kazalištu.

Dvorski balovi možda su tek relikvija davnih vremena, ali čak i danas povijesni plesovi imaju svoj život. U Zagrebu se već godinama održavaju plesne radionice baroknih, renesansnih i srednjovjekovnih plesova, a sam pogled na djevojke u balskim haljinama vratit će vas u neka od najromantičnijih doba. Ekipa inMagazina upoznat će svoje gledatelje s djevojkama koje su se zaljubile u ovu vrstu plesa, otkriti što im je najveći problem i koje su prednosti ove umjetnosti te predstaviti i svu raskoš povijesnih plesnih kostima.
<p style="overflow: hidden;"><a target="_blank" href="http://novaplus.dnevnik.hr/ostalo/"><img src="http://image.dnevnik.hr/media/images/original/Jul2014/60973742.jpg"></a></p>