Varaždin su ovoga vikenda pohodila Tri kralja i u jednoj ga večeri osvojila. Dražen Zečić, Mladen Grdović i Jasmin Stavros nekoliko su sati najvećim hitovima prepunu Arenu držali u usijanju.

Varaždin su ovoga vikenda pohodila Tri kralja i u jednoj ga večeri osvojila. Dražen Zečić, Mladen Grdović i Jasmin Stavros nekoliko su sati najvećim hitovima prepunu Arenu držali u usijanju. Ovacije publike usljedile su i kad im se na pozornici pridružio još jedan kralj, onaj kojem je pripala dijaspora. Naravno, riječ je o Mati Buliću.

Glazbeni show "Tvoje lice zvuči poznato" nastavlja rušiti sve rekorde gledanosti. Kako i ne bi, kad spektakularne transformacije domaćih zvijezda uistinu ostavljaju bez daha. Njihove sinoćnje izvedbe pred žiri su stavile težak zadatak - odlučiti tko je bio najbolji.

Lejla Filipović, Rene Bitorajac i Vanja Mamić samo su neki od brojnih poznatih koji nisu odoljeli delicijama Suzy Josipović Redžepagić. Naime, upravo ona bila je zadužena za slasne zalogaje na otvorenju trgovine Top shopa, gdje smo od Renea doznali kako se prvi put okušao u ulozi redatelja.