Ekipa inMagazina donosi intervju sa srbijanskim glumcem Nikolom Đuričkom. Je li njegov šarm bio presudan pri osvajanju Angeline Jolie, zasigurno nikada ne bi priznao, ali upečatljive glumačke izvedbe na kazališnoj pozornici i velikim platnima priskrbile su mu angažmane čak i u dalekom Hollywoodu.

Oduvijek je vjenčanje ženama bilo jedan od najvažnijih dana, a najvažnije u tom danu zasigurno je vjenčanica. Dok su nekada vjenčane haljine bile iskaz bogatstva obitelji, danas odražavaju stil mladenke. Od neudobnih korzeta, preko ratnih vjenčanica od svile za padobrane do suvremenih ostvarenja - sve se to može vidjeti na izložbi u Muzeju za umjetnost i obrt gdje su izložene i haljine poznatih dama.

inMagazin donosi priču o Gavranima - Miri, Mladenu i Jakovu, veseloj obitelj koju veže i poslovna veza. Naime, ovaj uvijek nasmiješeni trio čini jedno od najuspješnijih putujućih obiteljskih kazališta u Hrvatskoj.

Ekipa inMagazina donosi intervju sa srbijanskim glumcem Nikolom Đuričkom. Je li njegov šarm bio presudan pri osvajanju Angeline Jolie, zasigurno nikada ne bi priznao, ali upečatljive glumačke izvedbe na kazališnoj pozornici i velikim platnima priskrbile su mu angažmane čak i u dalekom Hollywoodu. Ovaj skromni 40-godišnjak, sa zavidnom glumačkom karijerom, trenutačno slovi kao najtraženije glumačko ime na Balkanu.