Novinarka Ivana Nanut intervjuirala je legendarnog glumca i redatelja Branka Đurića, Đuru koji sljedeći tjedan nastupa u Zagrebu, Splitu i Zadru pod nazivom 'Anti stand-up show Đurologija'.

Kamere inMagazina bile su na posljednjem ispraćaju Kemala Montena na zagrebačkom Mirogoju.

Novinarka Ivana Nanut intervjuirala je legendarnog glumca i redatelja Branka Đurića, Đuru koji sljedeći tjedan nastupa u Zagrebu, Splitu i Zadru pod nazivom 'Anti stand-up show Đurologija'. O čemu je riječ, reći će nam Đuro i otkriti kako Hrvati reagiraju na humor na vlastiti račun

Jedna od najposebnijih utrka na svijetu, koja u isto vrijeme počinje na brojnim svjetskim destinacijama, i ove će godine startati u Zadru. "Wings for life" utrka je posebna po tome što natjecatelji trče koliko mogu sve dok ih ne stigne presretačko vozilo, odnosno pokretna ciljna linija. Sav prihod s ovog jedinstvenog sportskog spektakla uplaćuje se zakladi koja financira pronalazak lijeka za oštećenje leđne moždine. Moto ove jedinstvene utrke je - ''trčimo za one koji ne mogu'', a to će ove godine učiniti i hokejaši Medveščaka.