Još nas samo nekoliko dana dijeli od najluđe noći u godini, a osim nas, njoj se najviše vesele - glazbenici. Honorari koje dobiju za novogodišnje dočeke su vrtoglavi, pa nije ni čudo što o njima ne vole govoriti.

Još nas samo nekoliko dana dijeli od najluđe noći u godini, a osim nas, njoj se najviše vesele - glazbenici. Honorari koje dobiju za novogodišnje dočeke su vrtoglavi, pa nije ni čudo što o njima ne vole govoriti. Stoga nikako ne propustite pogledati tko će u 2015. biti bogatiji za 50, a tko za 100 tisuća eura.

inMagazin gledatelje vodi u blagdansku šetnju Splitom, u društvu simpatičnih taekwondo sportašica Ane i Lucije Zaninović. Kako su popularne blizanke proslavile Božić, što su poklonile jedna drugoj, gdje će dočekati 2015-u i što su si poželjele u novoj godini, otkrile su novinaru inMagazina, Gordanu Vasilju.

Tinejdžerski pjevač Endi odlučio je iznenaditi svoje obožavateljice u Pokupskom. U dogovoru s Daliborom Petkom zaputio se na blagdanski tulum, a kad se spustio među obožavatelje potekle su čak i suze. Kako je prošlo božićno iznenađenje, pogledajte u rubrici ''Petkom s Petkom''.