Trend najpoznatijeg japanskog jela sushija zavladao je i Lijepom našom. Brojni sushi majstori idu toliko daleko da su izmislili i hrvatsku verziju ovog brzog i zdravog zalogaja - onog s pršutom umjesto sirove ribe.

Trend najpoznatijeg japanskog jela sushija zavladao je i Lijepom našom. Brojni sushi majstori idu toliko daleko da su izmislili i hrvatsku verziju ovog brzog i zdravog zalogaja - onog s pršutom umjesto sirove ribe. Zašto se u Japanu smatra nepristojnim pojesti dva komada iste vrste sushija, kako pripremiti ovu rolicu te koje su ostale tajne ovog tradicionalnog jela s Istoka, svojim će gledateljima otkriti ekipa inMagazina.

Žene često opisuju kakav bi trebao biti idealan muškarac. Kriterije za idealnu vezu grade prema parovima iz romantičnih filmova, a kada se suoče sa stvarnošću, dolazi do razočaranja. Ekipu inMagazina zanimalo je što muškarci misle o muško-ženskim odnosima. Daniel Bilić i Ivan Šarić otkrili su mogu li muškarci čitati misli, što im najviše smeta kod žena te izlaze li ikad iz svađe sa ženom kao pobjednici.

Ekipa inMagazina donosi svojim gledateljima intervju s glumcem Senadom Bašićem koji nasmijava hrvatsku publiku u ulozi Faruka Fazlinovića u najgledanijoj domaćoj seriji Lud, Zbunjen, Normalan. Senad je iskreno progovorio o odnosu s Mustafom Nadarevićem, kako je nasljedio smisao za humor od oca i zašto glumci ne znaju čuvati tajne.