Ekipa inMagazina svoje gledatelje vodi na zagrebačku premijeru filma „Bit ćemo prvaci svijeta“ koji nas vraća u davnu 1970. godinu kada je košarkaška reperezentacija Jugoslavije u Ljubljani osvojila prvo zlato na Svjetskom prvenstvu.

Ekipa inMagazina svoje gledatelje vodi na zagrebačku premijeru filma „Bit ćemo prvaci svijeta“ koji nas vraća u davnu 1970. godinu kada je košarkaška reperezentacija Jugoslavije u Ljubljani osvojila prvo zlato na Svjetskom prvenstvu. Legendarnog košarkaša Krešu Ćosića glumi njegov sin Petar, a Dragana Kapičića također sin, Stefan. Glumcu Goranu Bogdanu pripala je čast da obuče dres Niokle Plećaša, a Robertu Kurbaši Petra Skansija.

Zovu je glumicom malih uloga u najvećim predstavama kazališta Komedija. Sanja Marin odigrala je pedesetak uloga, među kojima je jedna od najupečatljivijih ona gospođe Robinson u 'Diplomcu'. U rubrici 'Njeno drugo lice' otkriva kako je prebrodila razvod odmah nakon rođenja sina, zašto se nije ponovno udavala, kakve je uloge čekaju u pedesetima te zašto danas nema problema s razodijevanjem.

Dok ne probaju lava za njih je janje kralj životinja. Ekipa inMagazina vodi svoje gledatelje u Klub ljubitelja janjetine gdje je s provjerenim 'janjetinofilima' doznala sve tajne s ražnja te otkrila koja je janjetina najbolja.