Nova Miss Zagreba i Zagrebačke županije idelan je uzor mladima - komentirali su brojni uzvanici na sinoćnjem zagrebačkom dijelu izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta. Lijepa studentica Učiteljskog fakulteta Iva Butorac bavi se humanitarnim radom, a na ovaj se izbor prijavila s posebnim ciljem.

Nova Miss Zagreba i Zagrebačke županije idelan je uzor mladima - komentirali su brojni uzvanici na sinoćnjem zagrebačkom dijelu izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta. Lijepa studentica Učiteljskog fakulteta Iva Butorac bavi se humanitarnim radom, a na ovaj se izbor prijavila s posebnim ciljem. Potporu su joj pružile Jadranka Kosor, Anđa Marić, Sementa Rajhard i druge dame iz javnog života, a vjerovali ili ne, reportažu o ljepoti Hrvatica došla je snimiti i televizijska ekipa iz dalekog Japana.

Znoj će doslovno curiti s lica kandidata u večerasnjoj epizodi MasteChefa. Ponešto drugačija kutija iznenađenja glavni je krivac za to. Tko je gotovo poplavio kuhinju, tko zamalo ugušio Dina, a kako izgleda marokanska kuhinja na imotski način pogledajte u današnjem inMagazinu.

Naša iduća priča vratit će vas u vrijeme noira - vrijeme holivudskih crno-bijelih filmova, fatalnih žena i gangstera. Cijelu priču dodatno je upotpunio i posjet glumačke dive zlatnog doba Hollywooda - Peggy Cummins. Zvijezda upravo nekih poznatih noir filmova u 89. godini još uvijek posebno zrači. Koja je tajna njezina izgleda? Postoje li i danas fatalne žene te koliko su se muškarci promijenili u odnosu na to doba, ne propustite doznati u današnjoj emisiji.

Jedanaestogodišnja Petra Viktorija iz Zaprešića odlučila je prirediti iznenađenje svojem djedu Petru. Dovela mu je omiljenog pjevača Matu Bulića. Petar je bio tužan jer je nedavno izgubio Matin CD, zato je ovo bio najljepši poklon. Bulić je poveo tamburaše ''Ranom zorom'' i napravio feštu do dugo u noć. Kako je reagirao simpatični djedica, pogledajte u još jednoj rubrici ''Petkom s Petkom''.

Hrabro smo vozili onuda kuda nitko ne smije ni pomisliti na paljenje automobila. Ne zato što smo jako hrabri ili volimo kršiti pravila, već zato što smo imali priliku prvi u Hrvatskoj testirati potpuno električne VW automobile. E-up, E-golf i Maja Perica vode vas u avanturu Plitvičkim jezerima.

Novoosnovana klapa Cintra sastavljena je od sjajnih vokala s brojnim ''glazbenim utakmicama u nogama''. Contra je jučer u Splitu snimila i videospot za svoju prvu pjesmu ''Srićo moja'', a na setu je bio i naš Gordan Vasilj.

Proveli smo jedan dan u životu raspjevanih Slavonaca, grupe Opća Opasnost. No, to nije bio uobičajeni dan. Dečki su se vratili u 1935. i pokazali kako se u Slavoniji živjelo nekada. U tradicionalnim nošnjama i starinskom ambijentu donijeli su dašak nekog zaboravljenog vremena. Kako su Slavonci poznati kao vrsni domaćini, bilo je tu i slasnih delicija, a na ljepotu tamošnjih polja i raskošnih prizora prirode ne treba trošiti riječi.

Kao i svakog petka Katarina Pentek u Podravkinoj kuhinji sprema slatko. Danas je to pita od badema s ledenom fantazijom.