Otkad se pojavio u dvadesetim godinama prošlog stoljeća, pin-up stil do danas golica maštu. Senzualne djevojke čije su bujne obline krasile brojne garaže, ali i urede, do danas su ostale pojam seksepila i dobrog modnog stila.

Otkad se pojavio u dvadesetim godinama prošlog stoljeća, pin-up stil do danas golica maštu. Senzualne djevojke čije su bujne obline krasile brojne garaže, ali i urede, do danas su ostale pojam seksepila i dobrog modnog stila. Pin-up scena postoji i u Hrvatskoj i podjednako obuhvaća oba spola. Novo izdanje inMagazina vodi svoje gledatelje kroz ovaj retro vremeplov.

Nacionalna prvakinja Ivanka Boljkovac otkriva svoju skrivenu strast - ribolov. U rubrici Njeno drugo lice, Dalibor Petko opernu primadonu odveo je na pecanje, a usput otkrio zašto je Ivanka željela biti narodna pjevačica, kakve veze s njenim uspjehom ima Arsen Dedić, kako susjedi reagiraju na njeno pjevanje, te što ju je u kazalištu najviše povrijedilo.

inMagazin donosi nevjerojatnu priču o Zdravku Škenderu, koji je dobio status medicinskog fenomena budući da mu je dobar dio osjetila, unatoč teškoj povredi prilikom frontalnog sudara s autobusom, ostao očuvan. U intervjuu Zdravko Škender govori o zlatnom dobu svoje karijere i kako je svojim emotivnim pjesmama osvajao srca ženske publike.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju