S paketom punim poklona, Jelena Rozga jutros je razveselila štićenike splitskog dječjeg doma Maestral, koji su je ganuli do suza.

S paketom punim poklona, Jelena Rozga jutros je razveselila štićenike splitskog dječjeg doma Maestral, koji su je ganuli do suza. Tamo je bio i reporter inMagazina Gordan Vasilj, kojemu je popularna pjevačica otkrila i što će se naći na njezinoj blagdanskoj trpezi te kakva je po pitanju darivanja, ali i u kojoj je fazi njezina veza, koja je ljetos bila u velikoj krizi.

Onog trenutka kada pod božićnim drvcem ugledamo poklon koji je namijenjen upravo nama, u svakom se od nas probudi dijete, bez obzira na to koliko nam je godina. Ništa drugačije nije ni među našim estradnjacima. inMagazin je saznao koliko im darovi znače, vesele li im se kao i kad su bili djeca te koji im se najviše urezao u pamćenje.

Legendarni Novi Fosili ostaju samo lijepa uspomena i prošlost. Pjevačica Sanja Doležal prisjeća se najljepših trenutaka s bendom s kojim je provela više od trideset godina na sceni. U rubrici ''Njeno drugo lice'' Dalibora Petka Sanja govori i o svojoj obitelji, gubitku supruga te izazovima koje si postavlja u svojim pedesetima. A samo za ovu prigodu odlučila je skuhati svoju čuvenu sarmu.