Kći legende splitskog Hajduka i hrvatskog nogometa Ivana Gudelja, sve uspješnija glumica Ivana Gudelj otvorila je dušu ekipi inMagazina.

Kći legende splitskog Hajduka i hrvatskog nogometa Ivana Gudelja, sve uspješnija glumica Ivana Gudelj otvorila je dušu ekipi inMagazina. 24-godišnja Splićanka koja iščekuje dvostruku promociju na Umjetničkoj akademiji u Osijeku spremala je diplomski strepeći i moleći se za majku, koja nažalost ipak nije doživjela obranu njezina rada na lutkarstvu.

Užurbani način života i stres u današnje vrijeme sve češći su uzrok eksplozije raznih dermatitisa još u ranim fazama života. Neurodermatitis ili atopijski dermatitis sinomnim je za istu bolest čije pogoršanje neminovno uzrokuje stres. Koliko ste se puta našli u situaciji da ste potrošili velike količine novca na razne preparate koji vam nisu pomogli? Ekipa inMagazina donosi svojim gledateljima neka rješenja za liječenje dermatitisa prirodnim putem.

Trend jedenja najpoznatijeg japanskog jela, sushija, zavladao je i Lijepom našom. Brojni sushi majstori idu toliko daleko da su izmislili i hrvatsku verziju ovog brzog i zdravog zalogaja - onog s pršutom umjesto sirove ribe. Zašto se u Japanu smatra nepristojnim pojesti dva komada iste vrste sushija, kako pripremiti ovu rolicu te koje su ostale tajne ovog tradicionalnog jela s Istoka gledateljima će otkriti ekipa inMagazina.