Poziranje ispred fotoobjektiva, hod po pisti i reklamne kampanje za neke postaju svakodnevnica već s prvim napravljenim koracima. Dječji modeling na svjetskoj modnoj sceni mališane pretvara u zvijezde sa zavidnim bankovnim računima.

Poziranje ispred fotoobjektiva, hod po pisti i reklamne kampanje za neke postaju svakodnevnica već s prvim napravljenim koracima. Dječji modeling na svjetskoj modnoj sceni mališane pretvara u zvijezde sa zavidnim bankovnim računima. Ekipa inMagazina saznala je kako manekenski život onih najmlađih izgleda u Hrvatskoj, što malene glavice misle o manekenstvu te kakvi manekeni moraju biti.

Opanci kao vrsta starinske seoske obuće nekad su bili svakodnevni. Danas oni služe gotovo isključivo kao dio tadicionalne narodne nošnje Kulturno umjetničkih društava. Ekipa inMagazina posjetila je jednog od rijetkih zanatlija koji još ručno izrađuje svaki par, a njegove modele naručuju ili u nekoj modernijoj verziji nose Hrvati iz čitavog svijeta. Gledatelji će imati priliku saznati i kako se opanci izrađuju te koliko je vremena potrebno za njihovu izradu.

Prošlog su tjedna gledatelji inMagazina poslali mnogobrojne upite za gospođu Vlastu, stoga je ekipa inMagazina odlučila krenuti redom i svakog četvrtka odgovarati na pitanja gledatelja. Prekognicistica Vlasta Jašćur ima pune ruke posla, no za svaku dilemu ponuditi će moguće rješenje ili jednostavno reći što vas očekuje u bližoj budućnosti.