Posljednju večer ovogodišnjeg Rujanfesta zaključio je majstor dobre fešte, Dražen Zečić, a u pomoć mu je priskočio i kralj zabave, njegov mlađi kolega i sugrađanin Jole.

Posljednju večer ovogodišnjeg Rujanfesta zaključio je majstor dobre fešte, Dražen Zečić, a u pomoć mu je priskočio i kralj zabave, njegov mlađi kolega i sugrađanin Jole. Ekipa inMagazina donosi dio atmosfere s njihovih koncerata te otkriva što oba pjevača smatraju formulom za uspjeh, kako se postaje modelom u Zečićevim spotovima i još mnogo toga.

Uz to što je idealan način za stjecanje samopouzdanja i iskazivanje emocija, pjevanje ima i mnoge druge prednosti. Nažalost, nisu svi rođeni s tim talentom, no i za to postoji rješenje. Škole pjevanja jedan su od načina na koji se može izbrusiti, ili pak otkriti svoj skriveni talent. inMagazin donosi prilog o tome imaju li Hrvati sluha i kako onima koji ga nemaju istinu bezbolno priopćiti.

inMagazin donosi priču s talijanskog otoka Murano koji je najpoznatiji po izradi staklenih ukrasa. U jednoj takvoj tvornici stakla samo za kamere inMagazina majstori su pokazali kako se izrađuju staklene vaze, što su bračni par Jolie-Pitt tamo kupili te koji se predmeti od stakla najviše prodaju.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju