Jedan od najpopularnijih pjevača s ovih prostora Halid Bešlić proteklog je vikenda svojim nastupom oduševio dubrovačku publiku, koja je uz njegove brojne hitove provela večer za pamćenje.

Jedan od najpopularnijih pjevača s ovih prostora Halid Bešlić proteklog je vikenda svojim nastupom oduševio dubrovačku publiku, koja je uz njegove brojne hitove provela večer za pamćenje. Halid nam je tom prilikom otkrio koji je to hrvatski nogometni reprezentativac njegov najveći obožavatelj, ali i čime ga je osvojila Kolinda Grabar Kitarović, s kojom je nedavno u svojem Sarajevu pojeo ćevape.

Održana je još jedna Večernjakova ruža. Na svećanoj dodjeli nagrada u zagrebačkom HNK slavila je i Nova tv. Show koji je imao milijunsku gledanost Tvoje lice zvuči poznato proglašen je tv emisijom godine, a reporteru informativnog programa Andriji Jarku dodjeljena je nagrada za tv osobu godine.

Neno Belan kakvog dosad niste imali priliku vidjeti. Poznati Splićanin, s adresom u Rijeci, ogolio je dušu ispred naše Viktorije Đonlić. Među ostalim, povjerio joj je kako je prije glazbene karijere zarađivao, popravljajući televizore, kakve je psine s prijateljima radio u školi te zašto njegova majka u vitrini kao izložak čuva njegov diplomski rad.