Anđa Marić odnedavno ponovno živi u Zagrebu, zajedno sa sinom Gašperom, koji je ovdje nastavio školovanje. Anđa se vraća na glazbenu scenu i priprema još nekoliko dječjih priča.

Anđa Marić odnedavno ponovno živi u Zagrebu, zajedno sa sinom Gašperom, koji je ovdje nastavio školovanje. Anđa se vraća na glazbenu scenu i priprema još nekoliko dječjih priča. O novim pobjedama, poslovnim i ljubavnim, s Anđom je otvoreno razgovarala Lana Samaržija.

Iako je vladavina maškara za ovu godinu završila, razlozi nošenja maski u povijesti bili su različiti. Naime, ljudi su njima skrivali identitet od zaduženih ili, pak, supružnika svojih ljubavnika ili ljubavnica. inMagazin svoje vjerene gledatelje vodi vas u grad zaljubljenih, točnije, Veneciju, gdje je ekipa posjetila jednu od najstarijih radionica čije su maske prava mala umjetnička djela.

Iako je glazbena diva Beyonce već dvaput posjetila Hrvatsku, obožavatelji velike Queen B ipak bi voljeli nešto češće uživati u njezinim najvećim hitovima. Stoga se za apetite publike pobrinula šestorka iz Beograda. Beyonce tribute bend jedini je takav, potpuno ženski sastav, koji uz vokalnu i instrumentalnu, pruža i vizualnu uživanciju. Ove talentirane djevojke nastupale su na brojnim festivalima, a kako je izgledao njihov nastup u Zagrebu, kako se slažu međusobno te posjećuju li njihove koncerte više žene ili muškarci, otkrile su Sanji Kuzmanović.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju