U Rovinju su se proteklog vikenda okupili vrhunski regionalni stručnjaci iz komunikacijske industrije. U tri dana Weekend Media Festivala gotovo 4000 sudionika sudjelovalo je u predavanjima, panelima, prezentacijama i radionicama na temu medija, sa svim svojim vrlinama i manama.

Subotnji nastup Ivana Zaka pred više tisuća odlično raspoloženih posjetitelja Rujanfesta ocijenjen je kao kruna pjevačeve dosadašnje karijere, a nakon što je izveo mnogima omiljenu Bolju od najbolje, na pozornici se dogodila javna prosidba, nakon koje je uslijedilo neobično vjenčanje iznenađenja. Atmosferu u Zaprešiću pjesmom su zagrijali i popularni Begini. inMagazin donosi na koji se način u priču uključio Dalibor Petko te kako je ovog puta i sam postao žrtva iznenađenja.

Sestre Husar i Sanja Doležal sinoć su, uz samoborski duhovni orkestar te ostale izvođače, održale humanitarni koncert popularne duhovne glazbe. Bio je to koncert u sjećanje na fra Zvjezdana Linića. Jedan od naših najpopularnijih i najomiljenijih franjevaca preminuo je prije manje od godinu dana, no Kuća susreta Tabor u Samoboru i dalje djeluje.

U Rovinju su se proteklog vikenda okupili vrhunski regionalni stručnjaci iz komunikacijske industrije. U tri dana Weekend Media Festivala gotovo 4000 sudionika sudjelovalo je u predavanjima, panelima, prezentacijama i radionicama na temu medija, sa svim svojim vrlinama i manama. Mediji su i dio svakodnevice brojnih poznatih domaćih lica, koja dobar dio svojeg vremena provedu ispred TV ekrana. Što zvijezde vole gledati na malim ekranima donosi ovotjedno izdanje inMagazina.

U sklopu Europskog tjedna mobilnosti i ekipa inMagazina je bila u subotu na zagrebačkom jezeru Jarun gdje je treću godinu zaredom održana utrka "Zdrava navika". Cilj je podizanje svijesti o biciklu kao ekološki prihvatljivom prijevoznom sredstvu te važnosti redovite rekreacije. Unatoč nepovoljnim vremenskim uvjetima, u utrci je sudjelovalo gotovo 600 Zagrepčana, a posebne simpatije zaradili su najmlađi natjecatelji, od tri do pet godina.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju