Prva, spektakularna sezona showa "Tvoje lice zvuči poznato" dobila je svojeg pobjednika. Mario Petreković zasluženo je odnio titulu najboljeg imitatora!

Prva, spektakularna sezona showa "Tvoje lice zvuči poznato" dobila je svojeg pobjednika. Mario Petreković zasluženo je odnio titulu najboljeg imitatora! Za dodatnu dozu smijeha ovog su puta bili zaslužni i Baby Dooks u ulozi Katy Perry te voditelji Igor Mešin i Rene Bitorajac.

Nakon što se okušala u pjevanju, violončelistica Ana Rucner svojim je obožavateljima pripremila još jedno iznenađenje. Ovog puta je zasjala u ulozi fotomodela. Našoj ekipi je otkrila kako i s kim će provesti blagdane te zašto nakon razvoda od Vlade Kalembera više ne želi biti zaljubljena.

Poput velikih svjetskih zvijezda Marko Perković Thompson u subotu je do posljednjeg mjesta napunio Arenu Zagreb, gdje je održao spektakularni koncert u sklopu turneje "Ora et labora". Tijekom gotovo trosatnog nastupa publiku je oduševio brojnim hitovima, a posebno je uživao izvodeći pjesme s početka svoje karijere.