Vlatka Burić, operna je pjevačica koja je široj publici postala poznata kada je odlučila ostvariti svoju dugogodišnju želju i nastupiti na Eurosongu.

Vlatka Burić, operna je pjevačica koja je široj publici postala poznata kada je odlučila ostvariti svoju dugogodišnju želju i nastupiti na Eurosongu. Budući da joj se ne nudi prilika da na najpopularnijem glazbenom natjecanju u Europi brani boje hrvatske zastave, atraktivna Samoborka uzela je stvar u svoje ruke i obratila se Švicarcima. Ekipu inMagazina ugostila je u svom domu i otkrila nam s kojim će se adutima pokušati izboriti za pobjedu.

U rubrici ''Jedan dan sa...'' inMagazin je ugostio Mejaše. Mladi Varaždinci otkrili su svoje taktike udvaranja te koliko su uspješni zavodnici, zašto im se u novoj pjesmi pridružila pjevačica Magazina, Andrea Šušnjara. Poznati tamburaši pjesmom su iznenadili jedan zaljubljeni par u parku koji je u konačnici iznenadio Mejaše. Čime i kako doznajte samo u inMagazinu.

Minea će posjetiti školu u mjestu Bukevje, nedaleko od Velike Gorice. Pjevačica će iznenaditi mališane koji plešu na njezin veliki hit 'Vrapci i komarci'. Je li Minea svladala njihovu koreografiju te tko je na snimanju proslavio rođendan donosi ovotjedno izdanje rubrike 'Petkom s Petkom'.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju