Svjetski proslavljeni dvojac 2Cellos uskoro će nastupiti u Zagrebu. Ekipa inMagazina ih je posjetila u tonskom studiju gdje dečki užurbano snimanju novi materijal te otkrila kako se pripremaju za nastup pred domaćom publikom.

Svjetski proslavljeni dvojac 2Cellos uskoro će nastupiti u Zagrebu. Ekipa inMagazina ih je posjetila u tonskom studiju gdje dečki užurbano snimanju novi materijal te otkrila kako se pripremaju za nastup pred domaćom publikom. Iako će u Lisinskom svirati klasiku, pred kamerama inMagazina na čelima se zasvirali Severinu, Thompsona i Olivera te pokazali kako žele srušiti barijere među glazbenim žanrovima.

Sredinom lipnja, po prvi put u povijesti, bodybuilding će se naći na Europskim igrama koje su inačica Olimpijade. No, uz ovaj se sport i danas, unatoč brojnim priznanjima, vežu negativne konotacije. S kojim se sve predrasudama susreće jedan od naših trofejnijih bodybuildera Sandi Imerović koji će nas predstavljati na spomenutim Europskim igrama, što misli o steroidima, čega se sve odrekao da bi isklesao savršeno tijelo te s kojom poslasticom najviše voli zgriješiti, svojim će gledateljima otkriti ekipa inMagazina.

S proljetnim danima, mnoge trendseterice su u potrazi za novim odjevnim komadima, a u korak ih prate i hrvatski dizajneri koji iz sezone u sezonu nude svoje viđenje idealnih modnih kombinacija. Dizajner Ivan Alduk tako preporučuje razigrane boje na odjeći, a nećete pogriješiti ni s čipkastim haljinama. Na snimanju njegove modne kampanje bila je i ekipa inMagazina.