Klapa Intrade predvođena Tomislavom Bralićem iznenadit će svoju obožavateljicu Marijanu Zore. Iznenađenje joj je priredila njezina šefica Ivana, koja ju je na prevaru dovukla na poslovni sastanak.

Klapa Intrade predvođena Tomislavom Bralićem iznenadit će svoju obožavateljicu Marijanu Zore. Iznenađenje joj je priredila njezina šefica Ivana, koja ju je na prevaru dovukla na poslovni sastanak. Rezultat - gledateljica inMagazina bit će prva žena koja je zapjevala s raspjevanim momcima iz Zadra.

Dvorski balovi možda su tek relikvija davnih vremena, ali čak i danas povijesni plesovi imaju svoj život. U Zagrebu se već godinama održavaju plesne radionice baroknih, renesansnih i srednjovjekovnih plesova, a sam pogled na djevojke u balskim haljinama vratit će vas u neka od najromantičnijih doba. Ekipa inMagazina će gledatelje upoznati s djevojkama koje su se zaljubile u ovu vrstu plesa, otkriti što im predstavlja najveći problem i koje su prednosti ove umjetnosti, a usput predstaviti i svu raskoš povijesnih plesnih kostima.

Trend jedenja najpoznatijeg japanskog jela, sushija, zavladao je i Lijepom našom. Brojni sushi majstori idu toliko daleko da su izmislili i hrvatsku verziju ovog brzog i zdravog zalogaja – onog s pršutom umjesto sirove ribe. Zašto se u Japanu smatra nepristojnim pojesti dva komada iste vrste sushija, kako pripremiti ovu rolicu te koje su ostale tajne ovog tradicionalnog jela s Istoka otkrit će ekipa inMagazina.