Pobjednik prvog Celebrety Masterchefa, pjevač Luka Nižetić, kreće u novi gastro izazov - domaćin je novog kulinarskog showa Nove TV 'Pun p'jat'.

Gotovo 20 tisuća Severininih obožavatelja, koji su s njom pjevali više od dva i pol sata, okupilo se proteklog vikenda na njezinu velikom splitskom koncertu. Najvatreniji među njima bio je sinčić Aleksandar, koji je neumorno plesao tijekom nastupa svoje mame.

Veliko finale Fashion.hr-a ovog je vikenda jedva primilo sve goruće ljubitelje mode, među kojima su se, naravno, našla i dobro poznata lica. Revije Roberta Severa i dvojca Envy Room nije propustila ni Mirela Holy, koja je otkrila svoju modnu favoritkinju u sabornici.

Pobjednik prvog Celebrety Masterchefa, pjevač Luka Nižetić, kreće u novi gastro izazov - domaćin je novog kulinarskog showa Nove TV 'Pun p'jat'. Umjesto mikrofona, Luka će s kuhačom u rukama pokazati svoj ležerni i neopterećeni pristup kuhanju i svake vam nedjelje dati zanimljive ideje koje ćete i sami moći primijeniti u pripremi jela.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju