U gradu pod Marjanom predstavljeno je drugo izdanje Split Beach Festivala, koji će, uz atraktivna iznenađenja, na plažu Bačvice ovog kolovoza privući tisuće turista iz cijelog svijeta.

U gradu pod Marjanom predstavljeno je drugo izdanje Split Beach Festivala, koji će, uz atraktivna iznenađenja, na plažu Bačvice ovog kolovoza privući tisuće turista iz cijelog svijeta. Festival su podržale i osobe iz javnog života, poput glumice Ane Gruice, modne dizajnerice Anamarije Asanović i splitskog vaterpolista Jere Kragića Marinića.

Glazbenik Goran Bregović svojoj je zavidnoj kolekciji nagrada pridružio još jedno važno priznanje. U Beogradu mu je uručen orden za umjetnost i književnost u rangu viteza. Najveće je to priznanje koje dodjeljuje tamošnja francuska ambasada.

Neobične crte lica lijepe Splićanke Ane Buljević osvojile su New York. Na tamošnjem Fashion Weeku dizajneri su oduševljeni mladom manekenkom. Nosila je rekordnih 11 revija između ostalih miljenika njujorške modne scene Alexandera Wanga i Marca Jacobsa.