Ekipa inMagazina ni ovoga puta ne zaobilazi prvu večer Cro A Portera. Svoje kolekcije će predstaviti Teo Perić za Mak, Aleksandra Žarevac, Yuniku, Marina Jerant i Manuela Lovrenčić.

Ekipa inMagazina ni ovoga puta ne zaobilazi prvu večer Cro A Portera. Svoje kolekcije će predstaviti Teo Perić za Mak, Aleksandra Žarevac, Yuniku, Marina Jerant i Manuela Lovrenčić. Cro A Porter po prvi puta svoju će modnu priču predstaviti u zagrebačkoj Zračnoj luci, koja samo za ovu modnu priliku pušta posjetitelje u bescarinsku zonu. inMagazin donosi specijalan intervju s Nedom Ukraden. Poznata pjevačica otkrila je tajnu svog dobrog izgleda, kako održava kondiciju, a pričala je i o svojim unucima.

Nova školska godina odavno je počela. Tko se upisao u vrtić, upisao se, a oni roditelji čiji su se mališani našli izvan institucionalnog predškolskog odgoja nemaju druge nego pribjeći baka servisima ili potražiti usluge profesionalnih dadilja. No, kome ostaviti biće koje vam je u životu najvažnije? Kako odabrati pravu dadilju? Kako unaprijed eliminirati sastanke s onima koji ne zadovoljavaju vaše specifične potrebe? Na što pripaziti na razgovorima? Odgovore na sva ta pitanja donosi novinarka inMagazina.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju