Mašti domaćih dizajnera nakita nema granica. Tako, kada je odabir materijala u pitanju, ne libe se uhvatiti u koštac s elektroničkim otpadom ili pleksiglasom.

Poslijednja znanstvena istraživanja sve jasnije upućuju na činjenicu da je duhovna dimenzija temeljni ključ za razumijevanje čovjeka. Hagioterapija odnosno terapija duše, kao izvorni hrvatski model pružanja duhovne pomoći koju je osmislio prof. emeritus Tomislav Ivančić pokazuje izuvanredne rezultate. Ekipa inMagazina donosi sve o hagioterapiji.

Većina žena još od malih nogu mašta od savršenom vjenčanju. Ali, da bi se došlo do vjenčanja prvo se mora dogoditi prosidba. Neke žene žele da to bude tradicionalno, tj. da muškarac klekne, izvadi prsten i postavi sudbonosno pitanje, druge sanjaju o romantičnoj prosidbi koja će ih oboriti s nogu, dok treće žude za nečim originalnim. Ekipa inMagazina pitala je poznate Hrvatice kako pamte svoju prosidbu.

Mašti domaćih dizajnera nakita nema granica. Tako, kada je odabir materijala u pitanju, ne libe se uhvatiti u koštac s elektroničkim otpadom ili pleksiglasom. Oni pak koji igraju na sigurno odabiru poludrago kamenje i razne perlice. Kako nastaje nakit s hrvatskim potpisom, koliko podliježe trendovima i je li uistinu moguće načiniti originalan modni ukras od starog daljinskog upravljača i kompjutera možete doznati u ovoj priči.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju