Možete li zamisliti kako bi izgledao vaš život da dobijete puste milijune u nekoj igri na sreću? I domaće zvijezde poput Josipe Lisac, Marka Tolje, Indire i Nives Celzijus vole maštati o tome što bi učinile s višemilijunskim dobitkom.

Možete li zamisliti kako bi izgledao vaš život da dobijete puste milijune u nekoj igri na sreću? I domaće zvijezde poput Josipe Lisac, Marka Tolje, Indire i Nives Celzijus vole maštati o tome što bi učinile s višemilijunskim dobitkom. inMagazin otkriva tko bi proputovao svijet, tko bi donirao u humanitarne svrhe a tko bi sve spiskao do zadnje kune!

Nakon sedamdesetog rođendana odlučila je godine brojati unatrag. Pjevačica Zdenka Kovačićek, Daliboru Petku u rubrici 'Njeno drugo lice' priznala je kakav je bio njezin odnos s Goranom Bregovićem, misli li da je premlada ušla u brak, koliko joj je teško bilo odgajati dijete kao samohrana majka te zašto je njezina prva ljubav ipak kazalište.

Ekipa inMagazina donosi intervju s Jasminom Stavrosom, koji je prvi put u životu sam napisao tekst za svoju pjesmu. Riječ je o pjesmi “Normalna”, a govori o ženama koje vole tulumariti i ljudima koji ih zbog toga ogovaraju.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju