Iako je Majčin dan još uvijek daleko popularniji, 19. ožujka u prvi plan dolaze očevi. U većini zemalja Dan očeva obilježava se u lipnju, no u Hrvatskoj se slavi zajedno s blagdanom sv. Josipa.

Iako je Majčin dan još uvijek daleko popularniji, 19. ožujka u prvi plan dolaze očevi. U većini zemalja Dan očeva obilježava se u lipnju, no u Hrvatskoj se slavi zajedno s blagdanom sv. Josipa. To je potaknulo ekipu inMagazina da porazgova s poznatim Hrvatima o, kako neki kažu, najtežoj životnoj ulozi. Koliko ih je očinstvo promijenilo, kako odgajaju svoju djecu i savjetuju li ih često, otkrili su za kamere inMagazina.

Hrvatska se može pohvaliti velikim brojem dvoraca iz različitih razdoblja povijesti. I dok su neki, nažalost, prepušteni nemilosti vremena, drugi imaju različite funkcije. Ekipa inMagazina odabrala je pet najljepših kako bi gledatelje potakla da možda već vikenda neke od njih posjete te saznaju koje tajne kriju njihovi stari, debeli zidovi.
Dvorski balovi možda su tek relikvija davnih vremena, ali čak i danas povijesni plesovi imaju svoj život. U Zagrebu se već godinama održavaju plesne radionice baroknih, renesansnih i srednjovjekovnih plesova, a sam pogled na djevojke u balskim haljinama vratit će gledatelje inMagazina u neka od najromantičnijih doba. Prilog donosi priču o djevojkama koje su se zaljubile u ovu vrstu plesa, otkriva što im predstavlja najveći problem i koje su prednosti ove umjetnosti, a usput gledateljima ćr predstaviti i svu raskoš povijesnih plesnih kostima.