Uoči četverostrukog koncerta u Zagrebu, Oliver Dragojević podijelio je s ekipom inMagazina neke od najljepših uspomena iz svoje dugogodišnje karijere.

Uoči četverostrukog koncerta u Zagrebu, Oliver Dragojević podijelio je s ekipom inMagazina neke od najljepših uspomena iz svoje dugogodišnje karijere. Svira li još uvijek svojoj supruzi, zašto ima tremu pred nastup, kako zabavlja svoje unuke te kako se uspio riješiti poroka donosi inMagazin u ekskluzivnom intervjuu.

Ekipa inMagazina pripremila je priču o modi i vremenu. Bez vraćanja u prošlost gledatelji će moći upoznati dizajnericu koja nas svojim proizvodima podsjeća da bi bilo dobro zastati i uživati u životu. Kako bi dočarala ironiju vremena, spojila je žensku obuću s ručnim satovima.

U Muzeju grada Zagreba prvi put je izložen predmet koji je bio skriven od javnosti još od daleke 1914. godine. Riječ je o krvavoj rukavici Sofije, supruge prijestolonasljednika Franje Ferdinanda, koju je nosila u Sarajevu u trenucima atenata. Zanimljiv je put ovog predmeta, ali i mnogih drugih koji su svoje mjesto našli na izložbi.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju