Razmišljate li ovih dana obnoviti garderobu, toplijim odjevnim predmetima, mogle bi vam pomoći smjernice sa svjetskih modnih pista. Ove godine nezaobilazne su tenisice, pletivo, čop-čop šiške, a sve će osvježiti mnoštvo boja. Ekipa inMagazina otkriva u kojim kombinacijama se sve može nositi i što su nam još pripremili dizajneri.

Razmišljate li ovih dana obnoviti garderobu, toplijim odjevnim predmetima, mogle bi vam pomoći smjernice sa svjetskih modnih pista. Iako često pričamo kako se nosi sve, trendovi su uvijek prisutni. Ove godine nezaobilazne su tenisice, pletivo, čop-čop šiške, a sve će osvježiti mnoštvo boja. Ekipa inMagazina otkriva u kojim kombinacijama se sve može nositi i što su nam još pripremili dizajneri. 

Novo izdanje inMagazina donosi intervju s Alenom Islamovićem. Pedesetsedmogodišnjeg glazbenika godine nimalo ne zabrinjavaju koji tvrdi da su u rock'n'rollu sva energija i ljubav. Njemu toga ne nedostaje, niti u glazbi niti u privatnom životu, a supruga Marijana najveća mu je podrška.

Ekipa inMagazina zavirila je u dom plesačke obitelji Maslać. Tata Marijan jedan je od prvih plesača hip hopa u Zagrebu koji je 80-tih plesao po ulicama grada. Ljubav prema plesu prenio je na svoju kćer koja je prvakinja Hrvatske u breakdanceu. Ira se marljivo priprema za sljedeće državno natjecanje, a na treninzima ju ponekad prati i tata, koji u sjećanje na dobra stara vremena zapleše sa Irom i njezinim prijateljima iz plesnog kluba „Megablast“.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju