Zovu je glumicom malih uloga u najvećim predstavama Komedije. Sanja Marin odigrala je pedesetak uloga, među kojima je jedna od najupečatljivijih ona Mrs. Robinson u 'Diplomcu'.

Zovu je glumicom malih uloga u najvećim predstavama Komedije. Sanja Marin odigrala je pedesetak uloga, među kojima je jedna od najupečatljivijih ona Mrs. Robinson u 'Diplomcu'. U rubrici 'Njeno drugo lice' Sanja govori o svom odnosu s bivšim suprugom, glumcem Zlatkom Ožboltom, kako je prebrodila razvod odmah nakon rođenja sina, zašto se nije ponovno udavala te zašto se na pragu pedesete ne libi skinuti u korzet.

Oni su mladi, zgodni i glazbeno talentirani. Riječ je o glazbenoj petorci pod imenom 'Pravila igre'. Svojim šarmom i orginalnošću odlučili su pronaći put do srca publike, a ekipa inMagazina otkrila je kako.
U razgovoru s Alenom Slavicom, pjevačem koji je na sceni od svoje 16. godine, ekipa inMagazina popričala je s njim o zanimljivim trenutcima njegove karijere. Priča je krenula od njegovih prvih glazbenih koraka, osvrnuo se na život u LA-u i Kanadi, otkrio da mu uloga oca izvrsno pristaje te da često i sam svojoj kćerkici Emi promjeni pelene.