Uoči četverostrukog koncerta u Lisinskom, Oliver Dragojević prisjeća se svojih dječjih početaka i pjesama koje su mu obilježile karijeru.

Uoči četverostrukog koncerta u Lisinskom, Oliver Dragojević prisjeća se svojih dječjih početaka i pjesama koje su mu obilježile karijeru. Kako se danas osjeća pred izlazak na pozornicu, pjeva li još uvijek svojoj supruzi Vesni, kakav je djed svojim unucima te zašto najmanje voli pričati o sebi otkrio je u ekskluzivnom intervjuu.

Nepregledne pustinje Dubaija mjesto su nove kampanje modnih dizajnera Envy Room. Romantične vjenčanice u pješčanom prostranstvu nosila je Mia Kovačić koja je ekipi inMagazina priznala u čemu će ona zasjati kada bude njezin poseban dan. Trojac je otkrio i što ih se najviše dojmilo u Emiratima te kako su uspjeli privoljeti devu da im postane model.

Splitski Sajam vjenčanja održao se u hotelu Le Meriden Lav na radost budućih mladenaca i svih ljubitelja vjenčanja. Više od osamdeset izlagača iz cijele Hrvatske potrudilo se u dva dana prenijeti budućim mladencima nove ideje i pokazati im trendove za nadolazeću sezonu. U trendu su tematska vjenčanja, čipka u svim varijacijama i jednostavne linije haljina koje siluetu čine zavodljivom i elegantnom. I ekipa inMagazina bila je tamo.