Glavna tema modnih krugova danas je inauguracijski stajling prve hrvatske predsjednice, ali i ostalih uzvanika na događaju koji će zasigurno ući u povijest Lijepe naše.

Glavna tema modnih krugova danas je inauguracijski stajling prve hrvatske predsjednice, ali i ostalih uzvanika na događaju koji će zasigurno ući u povijest Lijepe naše. Kakva su pravila odjevanja za ovu prigodu, tko ih je poštivao, a tko pogriješio analiziraju modni stručnjaci.

Mlad, zgodan i šarmantan najčešći su epiteti kojima nježniji spol opisuje glumca Stjepana Perića. U opuštenom razgovoru sa Sanjom Kuzmanović, miljenik ženske publike otkrio je služi li se glumačkim trikovima u privatnom životu, zašto više nije na ljestvicama najpoželjnijih muškaraca te namjerava li zagrebačku adresu zbog ljubavi prema zgodnoj glumici Jeleni Jovanovoj zamijeniti makedonskom.

Najpopularniji kulinarski show se vraća na male ekrane. Ovo proljeće bit će u znaku Masterchefa. Očekuju nas novi recepti, novi kuhari amateri i brojni kulinarski trikovi, kao i najpoznatiji stručnjaci, od kojih svi imamo priliku mnogo naučiti. Megapopularan show Nove TV u kojem kuhače odmjeravaju amaterske nade hrvatskog kulinarstva - i ovog puta će vas oduševiti!