U ovotjednoj rubrici Petkom s Petkom, Mirna i Momčilo ugostili malu obožavateljicu serije Kud puklo da puklo. Leina velika želja bila je upoznati Katarinu i vidjeti gdje to Damir radi, pa se ekipa predvođena Daliborom Petkom bacila u akciju.

Ekipa inMagazina provela je jedan dan u životu Dražena Zečića. Jedan od najboljih nogometaša među glazbenicima pokazao je kako tehnicira i zabija golove. Zečić je odsvirao i svoju prvu pjesmu koju napisao sa samo 16 godina, otkrio kako je osvojio suprugu te na roštilju ispekao domaće kobasice u Blatu na Cetini gdje je proveo djetinjstvo.

inMagazin je još jednoj gledateljici ispunio san! Mirjana iz Sesveta, majka trojice sinova ostala je potpuno šokirana svojim novim besprijekornim izgledom! Iz nezaposlene kućanice na jedan je dan postala glamurozna diva s crvenog tepiha!

U ovotjednoj rubrici Petkom s Petkom, Mirna i Momčilo ugostili malu obožavateljicu serije Kud puklo da puklo. Šestogodišnja djevojčica Lea Manjkas iz Bjelovara jedna je od najvećih obožavateljica serije Kud puklo da puklo. Leina velika želja bila je upoznati Katarinu i vidjeti gdje to Damir radi, pa se ekipa predvođena Daliborom Petkom bacila u akciju. Zajedno s omiljenim glumcima iz serije, Mirnom Medaković i Momčilom Otaševićem priredio je iznenađenje maloj obožavateljici. 'Bilo mi je prekrasno. Uljepšalo mi je dan, a to kako pamti tekstove podsjetilo me na neke scene, koje sam već pomalo i zaboravila', rekla je Mirna. Kako je prošlo iznenađenje pogledajte ovog petka u inMagazinu.