Na glazbenu se scenu vraća Zlatko Pejaković. Novi singl 'Dinamit' već se zavrtio radijskim eterom, a ovih je dana predstavljen i videospot u kojem je stari estradni vuk pokazao svoj skriveni talent - vješto baratanje mačem!

Na glazbenu se scenu vraća Zlatko Pejaković. Novi singl 'Dinamit' već se zavrtio radijskim eterom, a ovih je dana predstavljen i videospot u kojem je stari estradni vuk pokazao svoj skriveni talent - vješto baratanje mačem! Velika mu je potpora supruga Maja Maria, pjevačica i glazbenica koja je ekipi inMagazina objasnila kako su sljubili poslovne i ljubavno-bračne obveze. Na snimanju Zlatkova novog videospota planula je i ljubavna iskra.

Koliko puta vam se dogodilo da vam se baš u danom trenu ne da otići do trgovine, pospremiti nered, iznjeti smeće ili pak krenuti s dugo planirom dijetom? Ovakva su odgađanja nelagodnih situacija ili zadataka sasvim normalna, no danas su ipak učestalija no ikad prije, a stručni naziv za ovakav tip ponašnja je prokrastinacija. Ekipa inMagazina za Vas je otkrila što je prokrastinacija, zašto prokrastiniramo, koje su loše posljedice i kako se uopće trgnuti iz ovakve rutine ponašanja i ostvariti zadane ciljeve.

Svijet je apsolutno zaludjela majica izraelske dizajnerice koja se može odijenuti na čak 24 različita načina. Ovaj patent učinio ju je milijunašicom, ali i odgovorio na ustaljeno modno pravilo kako se isti odjevni komad ne bi trebao odijevati dva dana za redom. Potaknuti ovom pričom, ekipa inMagazina zavirila je u carstvo domaćeg dizajna i uvjerila se kako je i tamo vrlo lako pronaći višenamjensku odjeću. Vikend izdanje inMagazina donosi prilog o tome kako se tunike pretvaraju u haljine, jakne u majice, koliko različitih lica imaju ženstveni kombinezoni te koje su prednosti ovakvog odijevanja.