Javno prepucavanje Borne Rajić i Nine Violić na društvenoj mreži, međusobne optužbe Rajka Dujmića i Novih Fosila, ili pak svojevremeno pjevačice Elemetnala i bračnog para Huljić samo su neke od svađa sa showbizz scene.

Javno prepucavanje Borne Rajić i Nine Violić na društvenoj mreži, međusobne optužbe Rajka Dujmića i Novih Fosila, ili pak svojevremeno pjevačice Elemetnala i bračnog para Huljić samo su neke od svađa sa showbizz scene. S pojavom društvenih mreža čini se, posvađati se, jednostavnije je no ikad. Tko je kome digao živac, i koje su showbizz svađe ostale najzapamćenije pogledajte u današnjem inMagazinu.

Maturalni outfit posljednjih godina sve više postaje stvar prestiža. Odjevnim kombinacijama za maturalnu večer poklanja se pozornost gotovo kao za vjenčanje. Sve češće maturantice, ali i maturanti na svečanoj večeri žele zabljesnuti u unikatnim dizajnerskim komadima. A sve to najviše glavobolja zadaje roditeljima koji su prisiljeni isprazniti novčanike. Što se najviše traži i kakve se mogućnosti nude na Sajmu posvećenom maturantima istražila je Maja Ciglenečki.

U rubrici "Disco na kraju grada" prošli smo tjedan u Lučkom vidjeli posljednje zagrebačke plesnjake, a danas idemo u Đakovo! Ne propustite pogledati šokački disko u kojem se mladi, uz zabavnu glazbu, zabavljaju uz zvuke tamburice i tradicionalno kolo.

Nakon čak 15 godina, Danijela Martinović ponovno je udružila snage s bračnim parom Huljić. Rezultat je potpuno novi zvuk splitske pjevačice koji najavljuje pjesmom 'Dežuraj', za koju kaže da je idealna za vođenje ljubavi i podizanje nataliteta.

Možete li zamisliti da netko za slušalice izdvoji 50 tisuća kuna ili za šoping košaricu 90 tisuća? Ponekad je stvarno fascinantno koliko su žene opsjednute modnim dodacima. inMagazin je istražio koliko su oni važni našim zvijezdama te za koga modne kuće kreiraju suludo skupe stilske detalje.

Iako je često nazivana prvom damom bosanskohercegovačke estrade, ona se time ne zanosi. I iako su mnogi za njom ludovali, pozornost joj nikada nije trebala da bi se osjećala lijepom ženom, tvrdi Hanka Paldum. Poznata pjevačica bosanske sevdalinke otvorila je dušu i povjerila nam o čemu sanja, što je veseli te zašto se, iako je baka tako ne osjeća.
<p style="overflow: hidden;"><a target="_blank" href="http://novaplus.dnevnik.hr/ostalo/"><img src="http://image.dnevnik.hr/media/images/original/Jul2014/60973742.jpg"></a></p>