U Zagrebu odnedavno radi kafić koji se okitio titulom prvog kršćanskog kafića u gradu i tako izazvao znatiželju javnosti i različite reakcije.

U Zagrebu odnedavno radi kafić koji se okitio titulom prvog kršćanskog kafića u gradu i tako izazvao znatiželju javnosti i različite reakcije. S obzirom na podijeljena mišljenja, ekipa inMagazina ondje je kako bi doznala o čemu je točno riječ. Priča Maje Ciglenečki.

Uoči početka svjetskih modnih tjedana i domaći dizajneri predstavili su trendove za nadolazeću, topliju sezonu. Dizajneri koji su ugodno iznenadili na proteklim domaćim modnim smotrama najavljuju da više nije bitno što odjećom skrivate, nego koliko otkrivate. Kako to točno izgleda u praksi - pogledajte u prilogu Ane Vele.

Leptirići u trbuhu, ružičaste naočale na nosu i Kupidova strijela ravno u srce - pa tko bi odolio ljubavi! Zaljubljeni parovi diljem svijeta 14. će veljače vrlo vjerojatno barem jednom nesvakidašnjom sitnicom razveseliti svoju bolju polovicu, pa makar se kleli da im taj dan ne predstavlja ništa. Oko dugogodišnje tradicije darivanja i slavljenja ljubavi oni odrasli uvijek će pričati sa skepsom, pa je ekipa inMagazina odgovore o Valentinovu potražila među malenim mudrim glavicama.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju