Maturalna večera gotovo je najvažniji trenutak u životu svake srednjoškolke. Vrijeme dugoočekivane večeri za svaku djevojku popraćen je nerijetko i stresnim trenutcima - kako odabrati idealnu haljinu?

Maturalna večera gotovo je najvažniji trenutak u životu svake srednjoškolke. Vrijeme dugoočekivane večeri za svaku djevojku popraćen je nerijetko i stresnim trenutcima - kako odabrati idealnu haljinu? Trendovi, boje i krojevi iz sezone u sezonu se mijenjaju. Poznate domaće dizajnerice svojim savjetima priskaču u pomoć.

Slijedi još jedna nevjerojatna transformacija u novom nastavku makeovera. Dizajnerica nakita i kostimografkinja Mihaela iz Zagreba poželjela je potpuno promijeniti svoj izgled. Nije ni slutila što je očekuje. Tim frizera, šminkera i dizajnera predvođeni Davorom Garićem ovu su sasvim običnu djevojku iz susjedstva pretvorili u fatalnu zavodnicu poput Hollywoodskih diva s crvenog tepiha.

U kojem su povijesnom razdoblju lijepom ženom smatrali onu koja ima spojene obrve? Kada je prozirna koža bila toliko moderna da su ljepotice po njoj čak iscrtavale vene? Ekipa inMagazina istražila je kako su se standardi ljepote mijenjali kroz povijest. Četiri djevojke uredili su prema različitim povijesnim stilovima kako bi utvrdili mogu li se takve prošetati ulicom u današnje vrijeme.