Poznati bosansko-hercegovački glumac Emir Hadžihafizbegović sinoć je bio sudionik tragične prometne nesreće u kojoj je jedna osoba izgubila život.

Poznati bosansko-hercegovački glumac Emir Hadžihafizbegović sinoć je bio sudionik tragične prometne nesreće u kojoj je jedna osoba izgubila život. Hadžihafizbegović je u nesreći i sam teže ozlijeđen. A od ozljeda se u zadarskoj bolnici, na sreću, oporavlja pjevač klape Serpentina koji je kao slučajni prolaznik od fizičkog napada pokušao zaštititi napadnutu i pritom sam nastradao.

U životu Ognjena Vukojevića u posljednjih su se nekoliko mjeseci dogodile velike promjene. Nakon što je samostalno odlučio napustiti Hrvatsku nogometnu reprezentaciju, nedavno je svoju nogometnu priču zaokružio povratkom u Dinamo. Tko mu je tada bio najveća podrška, kakve tajne krije Dinamova svlačionica, ali i pokoju pikanteriju iz svojeg ljubavnog života, u otvorenom je razgovoru otkrio je novinarki inMagazina

Prava zvijezda drugog nastavka showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' bez premca je Mario Petreković. U trikou i visokim potpeticama uhvatio se u koštac sa zahtjevnom koreografijom glazbene dive Beyonce i oborio s nogu žiri i kolege. Poznati performer proglašen je pobjednikom večeri. No, impresivan je bio i ostatak ekipe, u kojoj je muška postava ovog puta uz mnogo truda pokazala i ženstveni dio svojih osobnosti.