Dizajnerica Monika Sablić za svoju je novu kolekciju 'Spalato Ljeto 2015. by Monika Sablić' angažirala bivšu Kraljicu Hrvatske Eminu Šokotu, suprugu bivšeg reprezentativca Tome Šokote, koja je hrabro nakon 13 godina izbivanja s modne scene stala ispred modnog fotografa

Dizajnerica Monika Sablić za svoju je novu kolekciju 'Spalato Ljeto 2015. by Monika Sablić' angažirala bivšu Kraljicu Hrvatske Eminu Šokotu, suprugu bivšeg reprezentativca Tome Šokote, koja je hrabro nakon 13 godina izbivanja s modne scene stala ispred modnog fotografa. Ekipa in Magazina bila je na snimanju tog modnog editorijala.

Intervju s Vesnom Ravenščak. Godinu i pol nakon dijagnoze i trinaest mjeseci nakon transplantacije koštane srži zbog akutne limfoblastične leukemije 39-godišnja zagrebačka glumica vratila se na pozornicu, zaigravši u posljednjoj izvedbi predstave Crna kuća – mjuzikl u boji.

Nakon raspada benda, bivše su Feminemke krenule svaka svojim putem. Ubrzo nakon što se otisnula u solo vode, Neda Parmać ostala je trudna i nakratko se maknula od svjetla reflektora. Sada je njezinoj dvogodišnjoj stvaralačkoj pauzi došao kraj, a ona se za povratak na estradu priprema punom parom. Koliko joj je, kao novopečenoj majci, važna dobra linija i koji dio majčinstva joj najteže pada te bi li mogla oprostiti prijevaru u iskrenom je intervjuu otkrila ekipi inMagazina.