Malo koja žena na pitanje što želi neće reći da je to upravo izgubiti onih par centimetara viška. Kako bi postigle svoj cilj holivudske zvijezde dosjetile su se nove metode.

Malo koja žena na pitanje što želi neće reći da je to upravo izgubiti onih par centimetara viška. Kako bi postigle svoj cilj holivudske zvijezde dosjetile su se nove metode. Struk su stegnule korzetom i na taj način ograničile unos hrane u organizam. No, stručnjaci upozoravaju da je novi trend - takozvana korzet dijeta opasna za zdravlje. Kako nam može naškoditi i koja dobna skupina je najugroženija istražila je Ana Vela.

Pop sastav Baruni objavio je novu pjesmu, a inMagazin je momke odmah po izbacivanju novog singla u studiju stavio na vruću stolicu. Odgovorili su na pitanja o novim planovima na sceni, rivalstvu s drugim sastavima i naravno sportskim vještinama izvođača najpoznatijih navijačkih himni.

inMagazin donosi intervju s Ivom Lekom, suprugom nogometaša Jerke Leke koja je otkrila čari roditeljske uloge, koliko uživa sa svoja dva sina te kako se opušta u slobodno vrijeme.