inMagazin donosi drugi nastavak make overa Miss estetske kirurgije Italije. Četrdesetogodišnja talijanka Samanta Asquini u Zagrebu je po peti put operirala nos i povećala grudi.

inMagazin donosi drugi nastavak make overa Miss estetske kirurgije Italije. Četrdesetogodišnja talijanka Samanta Asquini u Zagrebu je po peti put operirala nos i povećala grudi. Uskoro odlazi na još jedan izbor ljepote u Italiji na kojem zahvaljujući novom senzualnijem izgledu očekuje pobjedu.

Čiji je stariji, jesu li svi dijelovi na njemu originalni te koliku najveću brzinu može dostići, glavne su teme svakog susreta zaljubljenika u oldtimere. Tako je bilo i na drugom Robićevom memorijalu u Hrvatskom zagorju. Ondje su ekipi inMagazina zaljubljenici u stare automobile povjerili kako je iznimno zahtjevno, skupo te vrlo teško pronaći potrebne dijelove i vješte ruke koje bi restaurirale i doradile njihova vozila. Unatoč tome , na njima ne štede niti novac niti vrijeme.

Darko Juranović D'Knock sa svojim je partnerom DJ Fresh Jayom ovo ljeto napravio hrvatsku turneju za pamćenje. Otkad se posvetio elektronskoj glazbi, ostvario je brojne suradnje sa svjetskim imenima pa sada polako osvaja Ameriku. Ekipi inMagazina otkrio je zašto se nikad ne bi trajno nastanio preko bare, je li više partijaner ili obiteljski tip te kako je svih ovih godina pojavljivanja u javnosti uspio zadržati privatnost.