Nakon hita 'No, no, no', grupa Magazin ima novog asa u rukavu radnog naziva 'Doktore', a više o tome saznala je ekipa inMagazina. Andrea Šušnjara je samo za ekipu inMagazina premijerno otpjevala djelić nove pjesme.

Nakon hita 'No, no, no', grupa Magazin ima novog asa u rukavu radnog naziva 'Doktore', a više o tome saznala je ekipa inMagazina. Andrea Šušnjara je samo za ekipu inMagazina premijerno otpjevala djelić nove pjesme i otkrila kako se provela na putovanju u Istanbul, što je sve dobila na dar za 28. rođendan te brojne druge zanimljivosti.

Popularni Mejaši nastavljaju osvajati srca publike. Ovaj su put zapjevali na jednom vjenčanju. No, ovo svadbeno slavlje organizirano je samo za potrebe njihovog novog spota za pjesmu 'Kako da te zaboravim'. Ekipa inMagazina saznala je koji je od njih već stao pred oltar i kakvo su to iznenađenje pripremili za obožavatelje.

Osvajači zlatne olimpijske medalje u vaterpolu Ivan Buljubašić, Sandro Sukno i njihov suigrač iz riječkog Primorja Anđelo Šetka, došli su u goste brončanoj olimpijki u streljaštvu Snježani Pejčić i okušali se u njezinom sportu. Snježana ih je podučila pucanju iz zračne puške, a vaterpolisti su se jako dobro zabavili te organizirali međusobni obračun.