inMagazin donosi intervju s glazbenikom Miroslavom Škorom koji će čak tri dana zaredom nastupiti u dvorani Vatroslava Lisinskog te premijerno uživo odsvirati glazbu iz svog projekta 'Sokak bez imena'.

Nacionalna prvakinja zagrebačkog HNK, Branka Cvitković nakon stotinjak odigranih uloga i 42 godine provedene na sceni, otišla je u mirovinu. U rubrici 'Njeno drugo lice' Dalibora Petka, govori o kultnoj predstavi Zagrepčanka koja ju je obilježila, o izbacivanju iz kazalištu Jazavac, o svojoj vjernosti matičnoj kući HNK te kako se kroz život nosila s ulogom samohrane majke.

inMagazin donosi intervju s glazbenikom Miroslavom Škorom koji će čak tri dana zaredom nastupiti u dvorani Vatroslava Lisinskog te premijerno uživo odsvirati glazbu iz svog projekta 'Sokak bez imena'. 'Sokak bez imena' predstavlja potpuno novi glazbeno-scenski koncept kantautora Miroslava Škore u kojem kombinira sve najbolje iz svoje karijere.

Čekanju je došao kraj. U Hrvatskoj će večeras biti upriličena pretpremijerna projekcija filma 'Pedeset nijansi sive'. Od poznatih su najavljeni Severina, Luka Nižetić, Zdravko Mamić te Mirela Holy…

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju