Živa legenda hrvatske glazbe Boris Ćiro Gašparac samo je za inMagazin otvorio svoje srce. Poznati pjevač ispričao je kako se od malenih nogu nosi sa svojom slabovidnošću.

Živa legenda hrvatske glazbe Boris Ćiro Gašparac samo je za inMagazin otvorio svoje srce. Poznati pjevač ispričao je kako se od malenih nogu nosi sa svojom slabovidnošću. Danas mu je najveća sreća jedanaestomjesečni unuk Fran, a Ćiro je otkrio i kojeg to poznatog Hrvata savršeno imitira.

inMagazin također donosi intervju s etabliranim hrvatskim producentom Darkom Juranovićem, poznatiji kao D'Knock. Vjerujemo kako ste mnogo puta ostali zapanjeni kada bi u časopisima ugledali fotografije poznatih mama koje su već nekoliko tjedana ili čak dana nakon poroda pokazale svoju isklesanu liniju. Kilogrami viška nakupljeni za vrijeme trudnoće kojih se je teško riješiti ipak ne moraju biti noćna mora svake majke. Ekipa inMagazina donosi iskustva iz trudničkih dana poznatih hrvatskih majki, ali i savjete trenera i nutricionista kako izbjeći nakupljanje suvišnih kilograma u trudnoći te brzo nakon poroda zablistati u top formi.
<p style="overflow: hidden;"><a target="_blank" href="http://novaplus.dnevnik.hr/emisije/"><img src="http://image.dnevnik.hr/media/images/original/Jul2014/60973742.jpg"></a></p>