Nada Abrus u rubrici 'Njeno drugo lice' prisjeća se svojih početaka. Ekipi inMagazina otkrila je kako je dobila prvu ulogu još kao šesnaestogodišnjakinja, zašto se odlučila za manekensku karijeru te koliko joj je atraktivan fizički izgled odmagao pri dobivanju uloga.

Nada Abrus u rubrici 'Njeno drugo lice' prisjeća se svojih početaka. Ekipi inMagazina otkrila je kako je dobila prvu ulogu još kao šesnaestogodišnjakinja, zašto se odlučila za manekensku karijeru te koliko joj je atraktivan fizički izgled odmagao pri dobivanju uloga. Glumica govori i o tome kako je bilo ići kroz život kao samohrana majka, kakav je imala odnos sa svojom majkom, zašto se ne boji starenja te kako je uspjela sačuvati zaigrani duh i u 63. godini.

Dubrovčane Jelenu Perčin i Roberta Boškovića u Osijek je doveo rad na operi Don Giovani. U njoj će poznata glumica pod Robertovom redateljskom palicom prvi put nastupiti u operi. Kako su se priviknuli na život u Osijeku, slavonsku hranu i što je najvažnije - hoće li Jelena uistinu zapjevati poput prave operne dive - ekskluzivno doznaje ekipa inMagazina.

Novinarka inMagazina bila je u Barceloni gdje je posjetila Nogometni muzej F.C. Barcelona, a što je tamo vidjela doznajte u prilogu.

Hrvatska se može pohvaliti velikim brojem dvoraca iz različitih razdoblja povijesti. No, dok su neki, nažalost, prepušteni nemilosti vremena, drugi imaju različite funkcije. Otkrijte kojih pet je ekipa inMagazina odabrala kao najljepše kako bi vas potakla na to da možda već ovog vikenda neke od njih posjetite te saznate koje tajne kriju njihovi stari, debeli zidovi.