Promovirajući novi album Celloverse, 2Cellos samo za inMagazin otkrivaju koji im je događaj promijenio tijek karijere u Americi, kako su dobili svoj dan u Japanu i kako Elton John reagira na njihove vesele intervjue.

Uoči početka svjetskih modnih tjedana i domaći dizajneri su predstavili svoje trendove za nadolazeću, topliju sezonu. Dizajneri koji su ugodno iznenadili na proteklim domaćim modnim smotrama najavljuju da više nije bitno što odjećom skrivate, nego što otkrivate. Kako to točno izgleda u praksi donosi prilog Ane Vele.

Promovirajući novi album Celloverse, 2Cellos samo za inMagazin otkrivaju koji im je događaj promijenio tijek karijere u Americi, kako su dobili svoj dan u Japanu i kako Elton John reagira na njihove vesele intervjue. Luka i Stjepan govore o svojim ljubavnim statusima, a kao ambasadori hrvatskog turizma bit će podvrgnuti i testu poznavanja hrvatske kulturne baštine.

inMagazin otkriva i tko su Tadija Bajić i Edin Dervišhalidović te koja bi se poznata dama odazvala i na ime Vladana Vuković. Vjerujemo da vam ova imena ne znače mnogo iako zasigurno svi jako dobro znate lik i djelo Tedija Spalata, Dine Merlina i Vlatke Pokos. Nije nimalo neobično da estradnjaci mijenjaju svoja prava imena ili ih, pak, prilagođavaju publici. Sanja Kuzmanović otkrit će vam više ili manje znana prava imena poznatih estradnih zvijiezda.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju