Robert iz Lonjice imao je veliku želju zapjevati s Mladenom Grdovićem, zato se nemalo iznenadio kad mu se pred vratima pojavio omiljeni pjevač. Iako se nije pila bevanda, pjesme nije nedostajalo.

Robert iz Lonjice imao je veliku želju zapjevati s Mladenom Grdovićem, zato se nemalo iznenadio kad mu se pred vratima pojavio omiljeni pjevač. Iako se nije pila bevanda, pjesme nije nedostajalo. Simpatični Prigorec dobio je čak i ponudu ići na turneju s Grdovićem. Što se sve događalo u mjestu nedaleko od Vrbovca, gledatelji inMagazina imat će priliku pogledati u ovotjednoj rubrici 'Petkom s Petkom'.

Ekipa inMagazina provela je jedan dan u društvu trenera svih trenera - Miroslava Ćire Blaževića. Šarmantni osamdesetogodišnjak jedan je od istinskih džentlemena koji ne zaboravlja damama pokloniti cvijeće i poljubiti ruku. Njegova supruga pak nije nimalo ljubomorna. Ćiro ovih dana vrijeme provodi u Opatiji gdje je njeguje u bolnici nakon što je imala dvije velike operacije kralježnice. Kaže, ''Bez mene ne bi preživjela!''

Kako je raditi u zoološkom vrtu? Kakav je osjećaj približiti se divljim životinjama i voditi brigu o njima? Jedan od gledatelja inMagazina skupio je hrabrost i odlučio se okušati u ovoj ulozi. Zahvaljujući novom programu zagrebačkog zoološkog vrta 'Postani timaritelj na jedan dan', ekipa inMagazina povela ga je u avanturu života.