Jedan od naših najuspješnijih boksača Željko Mavrović odavno je objesio rukavice o klin, no u ring i danas rado uđe. Ipak, samo rekreativno.

Jedan od naših najuspješnijih boksača Željko Mavrović odavno je objesio rukavice o klin, no u ring i danas rado uđe. Ipak, samo rekreativno. Sportaš, poznat kao ''Šaka sa Srednjaka'', samo se za inMagazin prisjetio dana svoje najveće slave i otkrio kako još nije ostvario sve svoje snove, a najveća su mu radost njegova djeca. Svoj zaštitni znak, takozvanu irokezicu, neće tako skoro ošišati, a ekipa inMagazina svojim će gledateljima otkriti zašto.

Danas je Majčin dan, vrlo važan dan u godini kada svojim majkama na poseban način malim znakom pažnje možemo pokazati koliko ih volimo. Poznate Hrvatice poput Tihane Harapin Zalepugin, Đurđice Vorkapić i Petre Friganović otkrile su za kamere inMagazina što spremaju za današnji Majčin dan te što su naučile od svojih majki. Ekipa inMagazina srela ih je na predstavljanju nove kolecije Hippy gardena, reviji u kojoj bi uživale sve majke i kćeri.

Svatko od nas može biti hitan slučaj koji medicinsku intervenciju mora čekati duže nego što je potrebno. Prema posljednjim informacijama, čak 73% intervencija hitne službe ne spada u hitne slučajeve. Ekipa inMagazina za svoje će gledatelje doznati za koja je stanja neophodno zvati hitnu pomoć, a za koja se potrebno obratiti liječniku obiteljske medicine.

Mlađe je slađe, ovotjedni je zaključak. Nakon što su poznate Hrvatice doslovno poludjele za mlađim muškarcima, ekipa inMagazina otkriva još jednu vatrenu vezu. I Giuliano je pokleknuo pred mlađahnom atraktivnom manekenkom Dorom Vukušić.

Junak ove priče odlučio je užurbani Tokio zamijeniti Zagrebom. U tome ga nisu odbila ni stalna upozorenja o lošoj ekonomskoj situaciji, a ni pitanja poput onih je li ostao bez zdrave pameti. Danas Shin živi sretnije nego ikad te je otvorio prvu japansku trgovinu u Zagrebu. I dalje su mu najveće čuđenje hrvatski običaj svakodnevnog ispijanja kave te problematična birokracija.