Ona je bila prva dječja pop zvijezda na ovim prostorima. Zdenka Vučković imala je uspješnu pjevačku karijeru, no svi su je najviše voljeli kao djevojčicu koja pjeva Tata kupi mi auto i Zeko i potočić.

Koliko ste puta ostali zapanjeni kada bi u časopisima ugledali fotografije poznatih mama koje su već nekoliko tjedana ili čak dana pokazale svoju isklesanu liniju?! Nakupljeni kilogrami za vrijeme trudnoće ipak ne moraju biti noćna mora sve majke. Donosimo iskustva poznatih hrvatskih majki, ali i savjete trenera i nutricionista kako izbjeći suvišne kilograme u trudnoći i brzo nakon poroda vratiti se u top formu.

"Najveće tamburaško selo na svijetu", tako zagrebački Markuševec zovu njegovi mještani, jer tamo trenutno svira i živi 180 tamburaša. U Markuševcu svaka obitelj ima najmanje jednog tamburaša u kući. Tu su nastali brojni popularni tamburaški sastavi, ali se uvijek uvježbaju i novi. inMagazin donosi priču o ovom zanimljivom mjestu.

Ona je bila prva dječja pop zvijezda na ovim prostorima. Zdenka Vučković imala je uspješnu pjevačku karijeru, no svi su je najviše voljeli kao djevojčicu koja pjeva Tata kupi mi auto i Zeko i potočić. U rubrici Njeno drugo lice pjevačica govori o suradnji s Ivom Robićem, strogom odgoju, povezanosti sa Severinom i Kolindom Grabar Kitarović te sviranju klavira, koji joj je nekad bio hobi. Početkom godine Zdenka je ostala bez svog supruga i ovo je njezin prvi intervju nakon dugo vremena. Priču donosi Dalibor Petko.