Kada se upoznaju karizmatični instruktor skijanja i jedan od najboljih estradnih zabavljača, priča može krenuti u zanimljivom smjeru.

Kada se upoznaju karizmatični instruktor skijanja i jedan od najboljih estradnih zabavljača, priča može krenuti u zanimljivom smjeru. Tako je bilo s priznatim Slovencem Sandijem Murovcem i pjevačem Jasminom Stavrosom. Poznanstvo je preraslo u prijateljstvo zbog kojeg je Stavros zavolio skijanje, a Murovec zapjevao pred nekoliko tisuća ljudi. Samo u inMagazinu ne propustite doznati snalaze li se bolje na skijama ili pred mikrofonom.

inMagazin donosi intervju s Igorom Mešinom u kojem je otkrio tko bolje kuha - on ili supruga, a kako bi malo začinili intervju, ekipa inMagazina pripremila mu je i mali kulinarski izazov.

Još jedan intervju, onaj je s legendarnim pjevačem zabavne i narodne glazbe - Markom Novoselom. Marko je u njemu otkrio kako je osobito rado pjevao duete sa ženskim zvijezdama zabavne glazbe poput Zdenke Vučković, Beti Jurković i Gabi Novak, a u razgovoru se prisjetio i svojih jubilarnih koncerata.